Verhuur inclusief machinist

Alle machines worden standaard verhuurd inclusief ervaren machinist. Al het materieel wordt met eigen transportmiddelen voor u afgeleverd en zonodig verplaatst.

Ons machinepark

Grondverzetbedrijf Visscher onderscheidt zich als complete aanbieder in de grond-, weg- en waterbouw. We beschikken daarom over een modern en uitgebreid, duurzaam machinepark dat we tevens inzetten voor machineverhuur.

Gaat u specifieke grondwerkzaamheden uitvoeren en beschikt u niet over een passende machine? Huur dan een machine van Grondverzetbedrijf Visscher. U kunt bij ons terecht voor rupskranen, mobiele graafmachines, minikranen en diverse shovels als zwenkladers en laadschoppen. Tevens verhuren wij een verreiker en transportmiddelen zoals vrachtwagens met autolaadkraan en trekkers met kippers.

Onze machines kunnen werken met een breed scala aan uitrustingsstukken, zoals klemmen, slotenbakken, rippers, kantelkoppen en nog veel meer.

Emissieloos

Grondverzetbedrijf Visscher is uw duurzame partner in grondverzet. De afgelopen jaren hebben wij fors geïnvesteerd in de aanschaf van modern emissieloos en emissie-arm materieel. Onze nieuwe, duurzame machines zetten wij ook in voor verhuur. Zo kunt u geluidsarm en met geen of minimale CO2-uitstoot werken. Dat is prettig voor uw medewerkers op de bouwplaats maar ook voor de omgeving.

Huur een machine

Neem voor een overzicht van machines en de verhuurmogelijkheden gerust een kijkje in ons machinepark. Visscher BV beschikt zowel over kunststof als metalen rijplaten en draglineschotten.

Bekijk alles in verhuur

Te huur
Equipment
Te huur
Kabeltrek equipment
Te huur
Transportmiddelen
Te huur
Shovels
Te huur
Verreiker
Te huur
Emissieloos materieel
Te huur
Midi- en minikranen
Te huur
Mobiele graafmachines
Te huur
Rupskranen