Over Visscher

Als familiebedrijf heeft Visscher zich gedurende meer dan 100 jaar weten aan te passen aan de veranderende tijd. We zijn een gerespecteerde speler geworden in de wereld van grondverzet en civiele techniek.

In de afgelopen eeuw zijn we uitgegroeid tot een moderne, betrouwbare en innovatieve onderneming. Onze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op basis van (onder)aanneming. Daarnaast blijft de verhuur van machines, altijd met een ervaren machinist, een belangrijke pijler binnen Visscher.

Meegaan in ontwikkeling

Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan grondwerkprojecten op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, planning & logistiek, flexibiliteit en kosten. Visscher anticipeert hierop en gaat mee in die ontwikkeling.

We richten ons op het vinden van oplossingen en investeren doelgericht in technologie, onze medewerkers, duurzaamheid en veiligheid. Zo kunnen we blijvend die betrouwbare partner zijn waar onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners altijd op kunnen terugvallen.

Kwaliteit

Grondverzetbedrijf Visscher is ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat onze kwaliteitsnormen onderstreept.

Kwaliteit in grondverzet

Visscher streeft naar hoogwaardige dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Gewoon omdat we dat belangrijk vinden. Daarom heeft Visscher een uitgebreid machinepark dat we met eigen transportmiddelen verplaatsen. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel alle taken zelfstandig en in eigen beheer uit te voeren.

Voor werkzaamheden die buiten onze expertise vallen, zoals bestuurbare boringen en bronneringswerken, werken we vaak samen met vaste, gecertificeerde partners. Het levert ons en onze klanten zekerheid op en tevredenheid over weer een geslaagd project.