Kwaliteitszorg

Visscher wil klanten en samenwerkingspartners zekerheid en continuïteit van uitstekende dienstverlening garanderen. Voor onze inzet voor kwaliteitszorg betekent dit dat we voortdurend streven naar verbetering en voldoen aan de hoogste normen in onze dienstverlening. Wij zijn daarom ISO 9001:2015 gecertificeerd.

U kunt ons actuele ISO-9001:2015 certificaat hier downloaden.

Certificering

Grondverzetbedrijf Visscher heeft binnen de bedrijfsvoering veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. We zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn voor VCA**, de Safety Culture Ladder trede 3, ISO 9001:2015 en personeeltevredenheid.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons altijd voorop, niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de mensen op de bouwplaats waarmee we samenwerken. Door onze certificeringen op het gebied van veiligheidscultuur en VCA** garanderen we een werkomgeving waarin risico’s tot een minimum worden beperkt en waarin het welzijn van onze medewerkers en partners voorop staat.

U kunt ons actuele VCA** certificaat hier downloaden.

U kunt ons actuele SCL-trede 3 certificaat hier downloaden.

Personeeltevredenheid

Grondwerk is mensenwerk. Daarom is ons personeel ons dierbaar. We vinden het belangrijk dat zij elke dag weer veilig, met plezier en in een fijne sfeer aan de slag kunnen gaan. In 2024 voerden we ons eerste personeeltevredenheidsonderzoek uit. We zijn trots op het resultaat. Onze medewerkers gaven ons bedrijf een 8,3 als rapportcijfer.