Visscher

Doeners
die denken

Expertise en vakmanschap in straatwerk

Na elke grondklus kunt u een beroep doen op Grondverzetbedrijf Visscher om uw terrein prachtig in te richten. Zo kunnen we klinkers leggen voor een veilige en robuuste bedrijfstoegang, betonplaten voor een strakke magazijnvloer, tegels voor een sfeervol woonerf, grasbeton in natuurlijke omgevingen of asfalt voor duurzame wegen en parkeerplaatsen. Desgewenst plaatsen we ook straatmeubilair en zorgen we voor de belijning. Visscher heeft de expertise en het vakmanschap in huis om elke vorm van bestrating professioneel te realiseren.

Functionaliteit en esthetiek

Bij Grondverzetbedrijf Visscher begrijpen we dat bestrating niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moet bieden. Daarom streven wij naar duurzame resultaten en een perfecte afwerking, zodat uw terreinen en woonwijken niet alleen doelmatig ingericht zijn, maar er ook aantrekkelijk uitzien.

Professioneel en efficiënt

Of het nu gaat om het herinrichten van een groot industrieterrein om de logistiek te optimaliseren of het verfraaien van een kleinschalige woonwijk om de leefbaarheid te verbeteren, bij Grondverzetbedrijf Visscher kunt u rekenen op professioneel en efficiënt gerealiseerd bestratingswerk.

Contact

Bent u benieuwd hoe Visscher u kan bijstaan op het gebied van bestrating? Voor vragen of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons

WhatsApp ons