Bedrijf en organisatie

Grondverzetbedrijf Visscher is gespecialiseerd in het gereedmaken van bedrijventerreinen en kantoorlocaties. Met aandacht en passie verzorgen wij het grondwerk voor uw bedrijf of organisatie. U kunt ons inschakelen voor verschillende deelactiviteiten, zoals ontgraven, verharden, machinaal profileren en egaliseren, drainage, bronbemaling, aanleg van riolering en bestrating.

Ontgraven, verharden en profileren

Elke activiteit verrichten we met precisie en vakmanschap, te beginnen met het ontgraven van het terrein. Of het nu gaat om het ontginnen van terreinen, het graven van sleuven voor kabels en leidingen of het maken van laaddokken, onze ervaring in graafwerkzaamheden is groot. Na het graafwerk brengen we, afhankelijk van uw behoeften, de gewenste verharding aan. Met geavanceerde machines profileren en egaliseren wij de grond. Zo realiseren wij goed belastbare, strakke en gelijkmatige oppervlakken, wat zorgt voor een adequate terreininrichting.

Waterhuishouding en aanleg van riolering

Voor een optimale waterhuishouding op bedrijventerreinen zijn drainage en bronbemaling cruciaal. Bij Visscher implementeren wij geavanceerde systemen om overtollig water af te voeren, wat resulteert in een stabiele en veilige omgeving voor uw bedrijf. Ook het aanleggen van riolering is een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Wij zorgen voor een doeltreffend en duurzaam rioleringssysteem dat voldoet aan hoge standaarden en milieu-eisen.

Bestrating, groenvoorziening en parkeerplaatsen

Als finishing touch realiseren wij de bestrating rondom de gebouwen en maken we het terrein gereed voor de aanleg van bijvoorbeeld wegen, groenvoorziening en parkeerplaatsen. Hierdoor ontstaan functionele en esthetisch aantrekkelijke terreinen.

Samen leggen we het fundament onder uw onderneming

Bent u benieuwd hoe Visscher kan helpen uw visie om te zetten in een hoogwaardig bedrijventerrein? Neem dan contact op en bouw samen met ons aan het succes van uw onderneming. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons

WhatsApp ons