Medewerkers over ons

Hoe het is om te werken voor Visscher? Vraag het gerust onze medewerkers. Zij zijn onze beste ambassadeurs. In 2024 waardeerden onze medewerkers Grondverzetbedrijf Visscher met een 8,3 voor personeelstevredenheid. Daar zijn we hartstikke trots op!

Geert van Ittersum, monteur

“Ik verzorg het onderhoud van het machinepark vanuit de werkplaats. Daarnaast ga ik wekelijks met de servicebus op stap. Machines boven de 20 ton worden namelijk meestal ter plekke onderhouden. Mijn werk is enorm afwisselend, geen dag is hetzelfde. Af en toe loopt een stagiaire mee en jonge machinisten. Om te helpen bij werkzaamheden en om het dagelijks onderhoud te leren uitvoeren. Ik heb het goed naar mijn zin. Leuke collega’s en bovendien behulpzaam. Het is een sociaal bedrijf met goede werkgevers.”

André van der Steege, werkvoorbereider/calculator

“Sinds het jaar 2000 werk ik bij Visscher. Ik begon als machinist op de verreiker en de shovel. Toen kreeg ik de kans om uitvoerder te worden. Die baan combineerde ik met een MBO-opleiding. Gaaf, want wat ik leerde op school kon ik meteen toepassen in mijn werk en andersom. Inmiddels werk ik vanuit de vestiging Almere als werkvoorbereider. Ik probeer wel elke vrijdagmiddag in Mastenbroek te zijn om daar samen met de collega’s de week af te sluiten.”