Grondverzetbedrijf Visscher

Doeners
die denken

Werken bij Visscher

Visscher is een hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. Iedereen doet mee, iedereen zet zich in en we zijn er voor elkaar. We hechten waarde aan professionaliteit, maar ook aan een relaxte goede werksfeer. Bij Visscher word je niet alleen gewaardeerd om je vaardigheden, maar ook om wie je bent als persoon. Bij Visscher voel je je snel thuis.

Werken bij Visscher

Medewerkers over ons

Marcel Plender, machinist op de verreiker
“Het buiten werken, de afwisseling, de vrijheid: het is het mooiste wat er is. Ik kom met veel verschillende mensen in aanraking. Soms is het even stevig aanpoten maar bij een volgende klus kun je zomaar snel klaar zijn. Ik geniet van de afwisseling.”

Medewerkers over ons

Vacatures en stages

Grondverzetbedrijf Visscher is voortdurend op zoek naar naar denkers en doeners met een passie voor grondwerk. We staan altijd open voor een gesprek, of je nou een ervaren rot in het vak bent of nog druk bezig met je opleiding. Visscher biedt diverse interne opleidingen met een opleidingsplan en een eigen persoonlijke begeleider. Als het klikt kun je meteen aan de slag!

Vacatures en stages

Sociaal ondernemen

Al jarenlang staat sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel bij Grondverzetbedrijf Visscher. We gunnen iedereen een kans om te leren, een kans op een baan of een kans om mee te doen. Gewoon omdat we daar allemaal blijer en beter van worden.

Sociaal Ondernemen