Woningbouw

Als het om grondwerk gaat is Grondverzetbedrijf Visscher voor gemeenten, ontwikkelaars, aannemers en corporaties de vertrouwde partner bij het creëren van leefbare en functionele woonwijken. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde machinepark staan wij garant voor nauwkeurigheid en vakmanschap in elk aspect van de aanleg. Of het nu gaat om het gereedmaken van terreinen, het leggen van rioleringen of het aanbrengen van definitieve verhardingen, Visscher verzorgt het complete grondwerkplaatje, van de eerste schop in de grond tot het leggen van de laatste stoeptegel.

Grondwerk is eerst denkwerk

Bij grondverzetbedrijf Visscher is grondwerk denkwerk. Zeker bij een woonwijk, met een grote diversiteit aan bebouwing en functies dient de bodem perfect op maat van het gebruik te worden opgeleverd. We beoordelen daarom zorgvuldig de conditie en de behoeften van terreinen, weg- en watertracés en kavels. Op basis daarvan bewerken we de bodem in overeenstemming met het bouwplan. Zo passen we drainage toe op de terreinen die daarom vragen. Ook gaan we na welke (combinaties van) materialen, zoals zand, teelaarde en steenslag, moeten worden aangebracht om een voldoende stevig grondpakket op te bouwen.

Stabiliteit en infrastructuur

Dankzij ons denkwerk over grondverbetering en stabiliteit kan Visscher een optimale draagkracht van de bodem garanderen. We creëren solide bouwwegen en cunetten voor een stabiele basis. Met behulp van machinale profilering en egaliseren zorgen we verder voor een optimale voorbereiding van het terrein voor verdere ontwikkeling. Ook hierbij maken we gebruik van GPS-en lasergestuurde gestuurde machines. Na het gereedmaken van de ondergrond leggen we met precisie rioleringen, leidingen en kabels aan: de ondergrondse infrastructuur.

Woonrijp maken

Wanneer de woningbouw gereed is, komen we desgewenst terug om het terrein woonrijp te maken. We verwijderen alle sporen van bouwwerkzaamheden en zorgen voor definitieve verhardingen, afwateringssystemen, parkeerplaatsen, opritten, straatverlichting en meer. Zo creëren we een comfortabele en leefbare omgeving voor de toekomstige bewoners.

Partner in elke fase van ontwikkeling

Bent u benieuwd hoe Visscher u kan bijstaan als uw betrouwbare partner in elke fase van de ontwikkeling? Neem dan contact op en bouw samen met ons aan het succes van uw woningbouwproject. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons

WhatsApp ons