Grondverzetbedrijf Visscher

Doeners
die denken

Over
Visscher

Grondverzetbedrijf Visscher heeft veel expertise en jarenlange ervaring opgebouwd in grond-, weg- en waterbouw. We hebben vestigingen in Almere en in de historische polder Mastenbroek, gelegen tussen Zwolle en Kampen in Overijssel. Vanuit deze locaties is Visscher betrokken bij zowel grote als kleine projecten, voornamelijk in de regio’s centraal- en noordoost-Nederland.

 

Over Visscher

Onze
werkwijze

Onze kernwaarden – nuchterheid, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en betrokkenheid – zijn al lange tijd de essentiële pijlers van onze sterke samenwerking met opdrachtgevers. Ze stimuleren ons om uitdagingen direct aan te pakken, om flexibel te blijven en om projecten op tijd af te ronden, zelfs als we te maken krijgen met moeilijkheden.

Werkwijze

Veilig
werken

Als grondverzetbedrijf zijn we ons goed bewust van de risico’s die bij ons werk horen. Veilig werken is voor ons erg belangrijk, zowel voor onze eigen medewerkers als voor degenen met wie we werken. Om de capaciteit van het Nederlandse elektriciteitsnet te vergroten, voert Visscher vaak grondwerkzaamheden uit voor elektriciteitsnetbeheerders. Dit doen we regelmatig in de buurt van hoogspanningsleidingen. Dit maakt investeren in veiligheid voor ons extra noodzakelijk. Daarom hebben we het Trede 3-certificaat van de Safety Culture Ladder (SCL) behaald.

Veilig werken

Duurzaam
grondwerk

Zonnepanelen voorzien voor negentig procent in de energiebehoefte van onze vestiging in Kampen. Onze vestiging in Almere is vrijwel energieneutraal. Op ons kantoor liggen 50 zonnepanelen waarmee we onze elektrische auto’s en machines laden en klein materieel zoals elektrische trilplaten en stampers. Onze investeringen in duurzame energie leveren nu al een besparing op die gelijk staat aan het planten van 12.000 bomen.

Duurzaam grondwerk

Klanten over ons

Dankzij onze klantgerichte benadering en oplossingsgerichtheid kunnen we onze opdrachtgevers steeds naar tevredenheid helpen. Daar zijn we zeer trots op. Bekijk hier de laatste reviews die we mochten ontvangen.

Klanten over ons

100 jaar historie

In 1921 begon Gerrit Jan Visscher met het vervoer van grondstoffen in de Mastenbroekerpolder. Hij trok zelf de schuit door de weteringen. Anno nu trekken zijn kleinzonen op hypermoderne wijze elektriciteitskabels door steden en polders. Ontdek hier het verhaal van 100 jaar Visscher.

100 jaar historie