Compleet pakket grondwerk

Grondverzetbedrijf Visscher is uw betrouwbare partner voor hoogwaardig grondwerk bij de bouw van hoogspanningsstations. Met onze deskundigheid en geavanceerde apparatuur bieden wij een compleet pakket aan uitgebreide grondwerkoplossingen die voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen.

Onze diensten omvatten onder meer het gereedmaken van terreinen en het assisteren bij het leggen van kabels en leidingen. Na voltooiing van het hoogspanningsstation keren we desgewenst terug voor de afwerking, egaliseren en straatwerk. Met moderne machines en een ervaren team voeren we elke fase van het grondwerkproces efficiënt uit.

Veiligheid en milieu

Bij Visscher staan veiligheid en milieu centraal. We hanteren strenge veiligheids- en milieubeleidsmaatregelen om te voldoen aan de hoogste normen. Ons team wordt regelmatig getraind en opgeleid om risico’s te minimaliseren en een veilige werkomgeving te garanderen. Daarnaast werken we milieubewust. Onder andere door het minimaliseren van CO2-uitstoot en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Veiligheidseisen bij werken rond hoogspanningsapparatuur

De grondwerkers van Visscher die werkzaamheden verrichten rond hoogspanningsapparatuur moeten voldoen aan strikte veiligheidseisen, waaronder:

 • Specifieke training en certificering
  Onze grondwerkers zijn getraind in veilig werken rond hoogspanningsapparatuur en beschikken over de juiste certificeringen.
 • Veiligheidsprocedures
  Ze zijn op de hoogte van veiligheidsprocedures, waaronder veilige werkafstanden en correct gebruik van veiligheidsmiddelen.
 • Risicoanalyse
  Voordat onze werkzaamheden beginnen voeren we een grondige risicoanalyse uit om gevaren te identificeren en beheersen.
 • Veiligheidsuitrusting
  Grondwerkers van Visscher dragen bij hoogspanningsstations natuurlijk de juiste veiligheidsuitrusting, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Inspectie en onderhoud
  Regelmatige inspectie en onderhoud van apparatuur zijn cruciaal voor veilig werken.
 • Communicatie en coördinatie
  Effectieve communicatie en coördinatie vinden we essentieel om de veiligheid te waarborgen.
 • Noodsituatieprocedures
  Onze grondwerkers zijn op de hoogte van de procedures voor noodsituaties op de bouwplaats.

  Het naleven van deze eisen is essentieel om ongevallen te voorkomen tijdens grondwerkzaamheden rond hoogspanningsapparatuur.

  Contact

  Bent u benieuwd hoe Visscher uw project voor hoogspanningsstations kan ondersteunen met hoogwaardig grondwerk dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Voor vragen of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

  Bel ons

  WhatsApp ons