Werken bij Visscher

Visscher is een hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. Iedereen doet mee, iedereen zet zich in en we zijn er voor elkaar. We hechten waarde aan professionaliteit, maar ook aan een relaxte goede werksfeer. Bij Visscher word je niet alleen gewaardeerd om je vaardigheden, maar ook om wie je bent als persoon. Bij Visscher voel je je snel thuis.

Hecht team, betrokken directie

Grondverzetbedrijf Visscher onderscheidt zich door de combinatie van doelgerichtheid en een warme, collegiale sfeer. We heten je welkom in een hecht team van veertig vaste collega’s, zoals machinisten, monteurs, grondwerkers, uitvoerders en planners. Dan hebben we nog onze directieleden Gert en Gerjan Visscher. Je leert ze kennen als betrokken, toegewijde leidinggevenden. Ze staan altijd voor je klaar, vanaf ’s ochtends 6.00 uur!

Ga jij de uitdaging aan?

Bij Grondverzetbedrijf Visscher werk je aan uitdagende projecten die vragen om jouw vakmanschap en creativiteit. Je leert van ervaren collega’s die je ondersteunen en inspireren. Dat moet ook, want de komende jaren komen er veel werk en mooie uitdagingen op ons af. Onder andere door de energietransitie en verduurzaming. Ga jij de uitdaging aan?

Nuchter en vriendelijk

Bij Grondverzetbedrijf Visscher omarmen we nuchterheid en vriendelijkheid als kernwaarden in alles wat we doen. Als grondwerker, uitvoerder of machinist op onze krachtige shovels en graafmachines maak je deel uit van een team dat niet alleen denkt, maar vooral doet. Hier draait het om praktische oplossingen, waarbij jouw expertise en inzet het verschil maken.