Infrastructuur

Grondverzetbedrijf Visscher heeft ruim honderd jaar ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Vakmanschap, veiligheid en efficiëntie staan daarbij voorop. U kunt ons dus met een gerust hart inschakelen voor ondersteunend grondwerk op het gebied van railinfrastructuur, wegaanleg en het beheer van waterwegen.

Spoorwerkzaamheden

Bij railwerkzaamheden bieden wij uitgebreide ondersteuning, zoals het graven van taluds, het realiseren van onderdoorgangen op stations en het assisteren bij het plaatsen van tunnelbakken onder het spoor. Met onze expertise dragen wij bij aan veilige en goed functionerende spoorverbindingen. Onze grondwerkers, machinisten en uitvoerder zijn allemaal getraind en gecertificeerd om de werkzaamheden snel en veilig tot een goed einde te brengen.

Wegenbouwprojecten

Voor wegenbouwprojecten zijn wij uw partner in de aanleg van infrastructuur. Dat doen we niet alleen in woonwijken en op bedrijventerreinen, we verrichten ook grondwerk voor de realisatie van grootschalige wegenprojecten.

Waterwerken

Op het gebied van waterwegen bieden wij expertise in het plaatsen van damwanden en beschoeiingen, evenals het uitvoeren van baggerwerkzaamheden en het oeveronderhoud van waterlopen. Wij zijn verder gespecialiseerd in het graven van wadi’s. Deze dragen bij aan een effectief beheer van regenwater en het voorkomen van wateroverlast.

Samen bouwen aan betere verbindingen

Bent u benieuwd hoe Visscher u kan bijstaan als uw betrouwbare partner voor ondersteunend grondwerk op het gebied van infrastructuur? Neem dan contact op en bouw samen met ons aan betere verbindingen voor de toekomst. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons

WhatsApp ons