Grondwerk bij Visscher

Bij Grondverzetbedrijf Visscher draait alles om grondwerk. Of het nu gaat om het gereedmaken van terreinen voor bouwprojecten of woonwijken, het helpen bij de aanleg van kabelroutes en het leggen van kabels of het realiseren van rioleringen en bestratingen, wij zijn er voor u. Met ons moderne machinepark en ervaren personeel kunnen we elke uitdaging op het gebied van grondwerk aan. We voeren deze taken uit voor onze opdrachtgevers als hoofdaannemer of onderaannemer.

GPS-gestuurd precisiewerk

Visscher is gespecialiseerd in precisiewerk. Onze GPS-gestuurde mobiele en rupskranen voeren elk graafwerk nauwkeurig uit. Afhankelijk van het terreingebruik en de draagkracht beoordelen wij nauwkeurig hoe we drainage toepassen en welke materialen we gebruiken, zoals zand, teelaarde, steenslag en menggranulaat. Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen we de bodem vervolgens ophogen, verdichten, egaliseren en nauwkeurig profileren.

Woonrijp maken

Wanneer de woonwijk, het kantoor- of bedrijfspand klaar is kan Visscher terugkomen voor het woonrijp maken. Hiermee wissen we alle sporen van de bouwwerkzaamheden. Ook maken we het terrein leefbaar met definitieve verhardingen, afwatering, straatverlichting en meer.

Bouwrijp maken

Na het opbouwen van een stevig grondpakket kunnen we drainage aanleggen en terreinen volledig bouwrijp maken met riolering, leidingen en kabels. Ook zijn we bedreven in de aanleg van cunetten en bouwwegen die een solide basis bieden voor wegen, opstelterreinen of nutsleidingen. Door zand te gebruiken als dragend materiaal zorgen we voor grondverbetering en stabiliteit. De dikte van de zandlaag wordt precies afgestemd op de gewenste draagkracht, waardoor de bouwplaats optimaal voorbereid is op verdere werkzaamheden.

Egaliseren en machinaal profileren

Visscher maakt gebruik van geavanceerde machines voor het verdelen, egaliseren en profileren van basismaterialen zoals zand en puin. Dit is ideaal voor de aanleg van wegen, straten, parkeerplaatsen, pleinen en betonvloeren. Door onze laser- en GPS-apparatuur kunnen we nauwkeurig werken, met hoogtes tot op een halve centimeter.

Voordelen van laser- en GPS-profileren

  • Snelheid en precisie: snellere en preciezere bodemafwerking leidt tot efficiënter bouwen.
  • Minder materiaalkosten: een gladde, nauwkeurige bodem vereist minder extra materiaal voor afwerking.
  • Arbeidsbesparing: minder fysieke belasting en minder arbeidsuren nodig.
  • Minder uitzetwerk: exacte hoogte van het terrein betekent minder noodzaak voor uitgebreide uitzetwerkzaamheden.

Damwanden en beschoeiingen

Ook voor het plaatsen van damwanden en beschoeiingen kunt u bij Grondverzetbedrijf Visscher terecht. We zijn bedreven in het zetten van stalen, betonnen en hardhouten damwanden en ook in het plaatsen van diverse soorten houten beschoeiingen. Of het nu gaat om honderden meters of slechts enkele meters, steeds voeren we de werkzaamheden kundig en met grote precisie uit.

Damwanden en beschoeiingen plaatsen wij voornamelijk ondersteunend aan onze grondverzetactiviteiten. Dit doen we voor aannemers en bedrijven.

Contact

Bent u benieuwd hoe Visscher u kan bijstaan op het gebied van grondwerk? Voor vragen of offertes kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of app ons of maak gebruik van het contactformulier.

Bel ons

WhatsApp ons