Erkend leerbedrijf

Als erkend leerwerkbedrijf doen er bij Visscher steeds meerdere stagiaires werkervaring op. Daarvoor werken we samen met het Deltion College Zwolle, Terra Meppel en met SOMA, de vakopleiding voor de infra in Harderwijk. Daarnaast hebben we standaard tenminste 5% van onze medewerkers aan het werk met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Sociaal ondernemen

Al jarenlang staat sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel bij Grondverzetbedrijf Visscher. We gunnen iedereen een kans om te leren, een kans op een baan of een kans om mee te doen. Gewoon omdat we daar allemaal blijer en beter van worden.

 

Maatschappelijk betrokken

Grondverzetbedrijf Visscher is van oudsher zeer begaan met de samenleving. Jaarlijks gaat er een kerstgift naar een goed doel of een maatschappelijke instantie. In de regio sponsoren we onder andere het Zoddehuus in IJsselmuiden en de oranjeverenigingen in IJsselmuiden en Kamperzeedijk. Ook op sportgebied dragen wij ons steentje bij. Momenteel ondersteunen we onder andere de voetbalverenigingen Olympia 28, VV Wilsum en VV ‘s-Heerenbroek en volleybalvereniging ‘s-Heerenbroek Lotus ’83.

Ook verder van huis toont Visscher zijn maatschappelijke betrokkenheid. Momenteel helpen we met de bouw van een huis in Rwanda en verder ondersteunen we de bewoners van Rigmány en Nyárádszentsimon, 2 dorpjes in Roemenië, met een diversiteit aan initiatieven.

Grondverzetbedrijf Visscher beoordeelt regelmatig hoe het sponsorbudget het beste kan worden ingezet. Natuurlijk staan we steeds open voor nieuwe initiatieven.