Grondverzetbedrijf Visscher

Doeners
die denken

Grondwerk bij Visscher

Bij Grondverzetbedrijf Visscher draait alles om grondwerk. Of het nu gaat om het gereedmaken van terreinen voor bouwprojecten of woonwijken, het helpen bij de aanleg van kabelroutes en het leggen van kabels of het realiseren van rioleringen en bestratingen, wij zijn er voor u.

Grondwerk

Inmeten & uitzetten

Het zorgvuldig inmeten en uitzetten van grondwerk is een essentiële stap in de voorbereiding van bouwprojecten en andere grondwerkzaamheden. Dit helpt fouten voorkomen in de bouwfase en waarborgt de nauwkeurigheid van uw project. Het komt ook de veiligheid ten goede tijdens de uitvoering van het werk.

Inmeten en uitzetten

Uw partner in rioleringswerken

Er is veel vraag naar het onderhoud, de renovatie en de vernieuwing van rioolstelsels. Grondverzetbedrijf Visscher speelt hierop in en groeit snel als specialist op het gebied van rioolwerkzaamheden. We worden regelmatig benaderd om rioolwerk uit te voeren bij de bouwrijpe oplevering van terreinen. Tevens worden we steeds vaker gevraagd voor losstaande rioolklussen, al dan niet in combinatie met het afsluitend leggen van straatwerk.

Riolering

Professioneel partner in bestratingen

Met onze uitgebreide ervaring en bewezen vakmanschap kan Grondverzetbedrijf Visscher elke uitdaging aan op het gebied van bestratingswerk. Of het nu gaat om het verharden van een bedrijventerrein of het herinrichten van een woonwijk, wij staan voor u klaar.

Bestrating

Specialist in Kabeltracés

Grondverzetbedrijf Visscher heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd in de integrale realisatie van zowel klein- als grootschalige kabeltracés voor onder andere energiebedrijven. Met een sterke focus op zowel graafwerk als kabelaanleg, zijn we uitgegroeid tot een ervaren en innovatieve specialist in het vakgebied.

Kabeltracés

Grondwerk bij hoogspanningsstations

Om de energietransitie tot een succes te maken wordt de capaciteit van hoogspanningsstations drastisch uitgebreid. Er moet daarom ruimte komen voor extra schakeltuinen, trafo’s, isolatoren, kantoren en nog veel meer. Grondverzetbedrijf Visscher is voor diverse elektriciteitsbedrijven partner voor het grondwerk bij hoogspanningsstations.

Hoogspanningsstations

Storingsdienst

Grondverzetbedrijf Visscher is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar bij calamiteiten. Of het nu gaat om breuken in een water- of elektriciteitsleiding of om overstromingen en verstoppingen door problemen met de riolering, onze storingsdienst is steeds snel ter plekke zijn. Onze onderhoudscombinaties met graafmachine, machinist en afzettingsmateriaal staan voor u klaar.

Storingsdienst