Contact

Wilt u specifieke aanbouwdelen of uitrustingsstukken huren, heeft u aanvullende informatie nodig of zoekt u iets wat niet hierboven vermeld staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ruim geoutilleerd.

Aanbouwdelen huren

Voert u specifieke grondwerkzaamheden uit in eigen beheer en beschikt u niet zelf over de hiervoor benodigde aanbouwdelen? Huur deze dan bij Grondverzetbedrijf Visscher. Wij hebben in ons depot een zeer uitgebreid aanbod uitrustingsstukken. Zo kunt u bij ons terecht voor een rolbezem, schudbak of vacuümunit voor uw laadschoppen, een laserblad of diverse klemmen voor uw zwenklader. Rupskranen of mobiele graafmachines kunt u onder andere uitrusten met hulpstukken zoals kantelbakken, draai-kantelstukken, een vacuümbak, grasbetonklem, hydraulische stenenklem, sloophamer, vergruizer, hijsjibs en nog veel meer. Alle hulpstukken kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan diverse machines.

Huur equipment

Contact

Wilt u dit aanbouwdeel huren of heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht: bigbagvulbak

De bigbagvulbak van Visscher is een handig hulpmiddel voor het efficiënt vullen van grote zakken met diverse materialen op bouwplaatsen. Door de bak aan een grondverzetmachine te bevestigen, kan het materiaal eenvoudig worden geladen en in de zak worden gestort. Dankzij het ontwerp van de vulbak is het proces snel en nauwkeurig, waardoor tijd en arbeid worden bespaard. Of het nu gaat om zand, grind of ander bouwmateriaal, de bigbagvulbak maakt het vullen van grote zakken moeiteloos en effectief.

Huur equipment

 

Contact

Wilt u dit aanbouwdeel huren of heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht: baggerknijper

De baggerknijper van Visscher is een praktisch hulpmiddel voor het baggeren van waterwegen met precisie en efficiëntie. Met de baggerknijper van Visscher wordt het baggeren van waterwegen een eenvoudige klus. Deze handige aanbouw is speciaal ontworpen om aan graafmachines te worden bevestigd, waardoor het verwijderen van modder en afval uit kanalen en sloten efficiënt en effectief verloopt. De baggerknijper grijpt het materiaal stevig vast en kan vervolgens gemakkelijk worden opgetild en verplaatst. Met de baggerknijper van Visscher wordt het onderhoud van waterwegen een moeiteloze taak.

Huur equipment

 

Contact

Wilt u dit aanbouwdeel huren of heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht: buizenklem

De buizenklem van Visscher is een essentieel hulpmiddel voor het verplaatsen en positioneren van betonnen rioolbuizen op bouwplaatsen. De klem is ontworpen om stevig grip te bieden op de buizen, waardoor ze veilig kunnen worden opgetild en verplaatst met behulp van grondverzetmachines. Door de verstelbare armen kan de klem worden aangepast aan verschillende maten rioolbuizen, waardoor efficiëntie en precisie worden gegarandeerd bij het leggen van rioleringssystemen. Met de buizenklem van Visscher wordt het werk op de bouwplaats vereenvoudigd en versneld, waardoor projecten soepel kunnen verlopen.

Huur equipment

Contact

Wilt u dit aanbouwdeel huren of heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht: (Riool-)buizenlegger

De buizenlegger van Visscher is een onmisbaar hulpmiddel voor het efficiënt leggen van (riool)buizen op bouwplaatsen. Deze aanbouw wordt eenvoudig aan een graafmachine bevestigd. Met de buizenlegger kunnen buizen nauwkeurig worden geplaatst in de gewenste positie, waardoor het aanleggen van rioleringssystemen en andere ondergrondse leidingen snel en precies verloopt. In tegenstelling tot de buizenklem, die voornamelijk wordt gebruikt voor het tillen en verplaatsen van buizen, is de buizenlegger specifiek ontworpen voor het positioneren en vastzetten van buizen op de juiste plekken tijdens de aanlegfase van projecten.

Huur equipment

 

Contact

Wilt u kabeltrek equipment huren of heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Kabeltrek equipment

Voert u specifieke kabelwerkzaamheden uit in eigen beheer en beschikt u niet zelf over het hiervoor benodigde equipment? Huur deze dan bij Grondverzetbedrijf Visscher. Wij zijn specialist op het gebied van de aanleg van kabeltracés en zijn ruim geoutilleerd.

U kunt een beroep op ons doen voor het huren van dit materieel, inclusief operator of kabelploeg. Het kabeltrekequipment bestaat uit een mobiele kabeltreklier met een capaciteit tot 1.500 meter en een compacte kabeltreklier tot 300 meter. Ook kunt u bij ons terecht voor de benodigde kabelgeleiderollen om de kabels letterlijk in de juiste banen te begeleiden.

Huur kabeltrek equipment