Straatwerk nieuwbouw Technische Groothandel Post

Vanuit een totaal vernieuwd bedrijfspand aan de Dieselstraat in Kampen gaat Technische Groothandel Post een nieuwe toekomst tegemoet. In juni 2020 mogen de eerste klanten het parkeerterrein oprijden. Dat is inmiddels keurig opgeleverd door Visscher BV.

Omschrijving

Wilko van den Brink leidde vanuit Technische Groothandel Post het bouwproces en stak ziel en zaligheid in het project. Agraro was geselecteerd als aannemer voor onder andere bouw, constructie en binnen-afbouw. Maar op veel onderdelen leidde Van Den Brink zelf het project in goede banen. Hoe fijn is het dan om te kunnen terugvallen op betrouwbare opdrachtnemers zoals Visscher BV. “Ik ben heel tevreden met de samenwerking met Visscher. Ze maakten er bijvoorbeeld geen probleem van om te schuiven met de planning toen we met de bouw wat achterop raakten. Vanwege de Corona konden de wandplaten niet tijdig uit België komen, dus dat heeft de planning wel overhoop gehaald. Visscher BV ging er flexibel mee om en zowel aan de voor- als achterzijde van het pand ligt de bestrating er nu keurig in. Gelukkig maar, want er komt al genoeg op je af als onervaren bouwleider.”

Het grondverzetbedrijf in Kampen wordt regelmatig door particuliere bedrijfseigenaren direct gevraagd om opdrachten uit te voeren. Dus zonder tussenkomst van een aannemer of ontwikkelaar.

Projectspecificatie

Opdracht:                           Straatwerk nieuwbouw Groothandel Post

Omvang:                            Circa 1700 m²

Plaats:                                Kampen

Opdrachtgever:                  Technische Groothandel Post

Realisatie:                          Mei 2020

Werkzaamheden, o.a.:

– Oude straatwerk opbreken

– Oppervlakte egaliseren

– Voorzijde bestraten met nieuwe klinkers

– Achterzijde bestraten met bestaande verharding