Aanleg zonneparken in Markelo, IJsselmuiden en Leek

In Markelo, IJsselmuiden en Leek worden zonneparken aangelegd. Visscher BV is ingehuurd voor de afrondende werkzaamheden.

Goldbeck Solar bouwt in het Groningse Leeksterveld en de Koekoekpolder bij IJsselmuiden een zonnepark. Wij zijn betrokken bij de afwerking van deze projecten. Dit houdt voornamelijk in dat we straatwerk verrichten rond de trafohuisjes. Daar hoort uiteraard de levering van zand en puin bij en maaiwerk. Zoals altijd werken we hier letterlijk onder hoogspanning. Dit betekent extra aandacht voor de veiligheid, iets waarin we inmiddels ruime ervaring hebben. Goldbeck kwam bij ons uit omdat Mastenbroek direct naast de Koekoek ligt.

Het Vlaamse IZEN is de opdrachtgever in het Twentse Markelo. We hebben daar de toegangsweg opgeknapt en straatwerk rond de trafohuisjes aangelegd. Daar hoorde ook de levering van zand en puin bij evenals maaiwerk. Op aanraden van Powerfield (opdrachtgever van IZEN en Goldbeck), is Visscher vanwege de ervaringen in de Koekoek ook aanbevolen voor de klus in Markelo.

Projectspecificatie

Opdracht:                        afwerking aanleg zonneparken
Werkgebied:                    Markelo, Koekoekpolder, Leeksterveld
Opdrachtgever:               Goldbeck Solar en IZEN
Realisatie:                       Start september 2021 – februari 2022