Over ons

Visscher bv kan bogen op een rijke kennis en ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. We hebben vestigingen in Almere en in de eeuwenoude polder Mastenbroek tussen Zwolle en Kampen in Overijssel. Van hieruit is Visscher BV betrokken bij grote én kleine projecten, voornamelijk in centraal- en noordoost-Nederland. 

Basis

Nuchterheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid vormen voor ons al jarenlang de onmisbare basis van een stevig partnerschap met onze opdrachtgevers. Zo is dit familiebedrijf in bijna honderd jaar ondernemerschap uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de wereld van grondverzet en civiele techniek. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op basis van onderaanneming, maar ook de verhuur van machines (altijd met machinist) is nog een belangrijke tak binnen Visscher BV.

Zekerheid

Een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden we belangrijk. Daarom beschikt Visscher BV over een uitgebreid machinepark dat we met eigen transportmiddelen verplaatsen. Zo kunnen we vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig en in eigen beheer uitvoeren. Bij werk dat we niet in eigen beheer uitvoeren, zoals bestuurbare boringen en bronneringswerken, schakelen we veelal vaste partners in. Het levert ons en onze klanten zekerheid op, en tevredenheid over weer een geslaagd project.