Over ons

Grondverzetbedrijf Visscher BV bestaat op 30 december 2021 precies 100 jaar. Vanwege de coronapandemie viert Visscher het eeuwfeest ingetogen en voornamelijk online. De feestelijkheden zijn vanaf 13.45 uur live online te volgen via https://www.present-it.nl/live/visscher-100-jaar/

Kijkers kunnen ook chatten en feliciteren. Dat kan hier: link naar de chat!

Om 13.45 uur start bij de vestiging Mastenbroek een feestelijk programma met bijdragen van medewerkers en brancheorganisatie Cumela. Daarna zal Jan Peter Van Der Sluis, locoburgemeester van de gemeente Kampen, op ludieke wijze de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst van Visscher in het grondverzet. Het programma wordt rond 14:30 uur afgesloten met een materieelparade. 

Visscher bv kan bogen op een rijke kennis en ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. We hebben vestigingen in Almere en in de eeuwenoude polder Mastenbroek tussen Zwolle en Kampen in Overijssel. Van hieruit is Visscher BV betrokken bij grote én kleine projecten, voornamelijk in centraal- en noordoost-Nederland. 

Basis

Nuchterheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid vormen voor ons al jarenlang de onmisbare basis van een stevig partnerschap met onze opdrachtgevers. Zo is dit familiebedrijf in honderd jaar ondernemerschap uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de wereld van grondverzet en civiele techniek. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op basis van onderaanneming, maar ook de verhuur van machines (altijd met machinist) is nog een belangrijke tak binnen Visscher BV.

Zekerheid

Een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden we belangrijk. Daarom beschikt Visscher BV over een uitgebreid machinepark dat we met eigen transportmiddelen verplaatsen. Zo kunnen we vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig en in eigen beheer uitvoeren. Bij werk dat we niet in eigen beheer uitvoeren, zoals bestuurbare boringen en bronneringswerken, schakelen we veelal vaste partners in. Het levert ons en onze klanten zekerheid op, en tevredenheid over weer een geslaagd project.