Verkoop & verhuur

Verkoop
Voor de aanschaf van alle soorten zand, grond, menggranulaat en andere grondstoffen kunt u bij Visscher BV terecht. Tevens leveren wij diverse soorten verhardingsmaterialen, betonplaten en asfalt. Uiteraard kunnen wij deze bij u aanbrengen. 

Zoekt u specifieke grondstoffen of verhardingsmaterialen en bent u benieuwd of Visscher BV u daarmee kan helpen? Bel dan gerust met een van onze vestigingen of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij doen u graag een passend aanbod.

Verhuur 
Onze machines staan in principe nooit stil. Als ze niet op locatie voor een van onze opdrachtgevers aan het werk zijn, zetten we ze in voor de directe verhuur aan aannemers en bedrijven. Zo worden ons machinepark en onze transportmiddelen steeds optimaal benut. Neem voor een overzicht van machines en de verhuurmogelijkheden gerust een kijkje in ons machinepark. 

Heeft u ook rijplaten en draglineschotten nodig? Visscher BV beschikt zowel over kunststof als metalen rijplaten en draglineschotten. Deze kunnen door ons op elke gewenste locatie worden geleverd en gelegd. 

Bel voor reserveringen met een van onze vestigingen of neem direct contact met ons op via het contactformulier