VACATURE: Uitvoerder Grond-, Weg- en Waterbouw

Ben jij onze nieuwe ‘Uitvoerder Grond-, Weg- en Waterbouw’?

Visscher BV is actief als specialist in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). We werken als aannemer voor civieltechnische ondernemingen, overheden en instellingen. Ook verrichten we complete grondwerkzaamheden voor individuele (bouw)bedrijven en organisaties.

100 jaar jong!

Het afgelopen jaar vierden we ons 100-jarig jubileum, samen met onze medewerkers en relaties. We kijken terug op een rijke historie maar voelen ons nog steeds jong. Dat moet ook, want de komende jaren komt er veel werk en mooie uitdagingen op ons af. Onder andere door de energietransitie en verduurzaming. Daarom is Visscher BV op zoek naar nieuwe, gemotiveerde krachten. Naar jou dus!

Over ons bedrijf

Visscher is een echt familiebedrijf. Dat merk je aan alles. Iedereen doet mee, iedereen zet zich in en we zijn er voor elkaar. We hechten waarde aan professionaliteit, maar ook aan een relaxte goede werksfeer. Bij ons staat waarmaken wat je zegt hoog in het vaandel. Betrouwbaarheid en transparantie waarderen we enorm. Onze groeiende organisatie is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. We proberen in ons werk elke dag bij te dragen aan een schonere en gezondere leefomgeving, aan een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie.

Wat ga je doen als uitvoerder?

Elke klus is weer een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Als Uitvoerder GWW bij Grondverzetbedrijf Visscher BV ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten in Midden- en Noord-Nederland. Je houdt je vooral bezig met grondverzet, kabelwerkzaamheden (hoogspanning en kabelroutes), bestratingen en rioleringswerk.

Als Uitvoerder GWW ben je continu bezig met het aansturen van de onderaannemers en het personeel op de werklocatie. Daarnaast onderhoud je tijdens het werk het contact met onze opdrachtgever. Natuurlijk zorg je voor een veilige en hoogwaardige uitvoering van het werk.

Je nieuwe teamleden

Bij Visscher voel je je al snel thuis. Als Uitvoerder GWW heten we je welkom in een hecht team, bestaande uit een ervaren collega-uitvoerder, twee calculators/werkvoorbereiders, een planner en een administratiemedewerker. En natuurlijk ruim dertig vaste collega’s, zoals machinisten, monteurs, en grondwerkers. Dan hebben we nog onze directieleden Gert en Gerjan Visscher. Je leert ze kennen als betrokken, toegewijde leidinggevenden. Ze staan altijd voor je klaar, vanaf ’s ochtends 6.00 uur!

Wat kunnen wij jou bieden?

•             Een marktconform salaris volgens de CAO Bouw;

•             Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen, laptop en mobiel

•             Een gezellig team vol ambitieuze en vakkundige collega's;

•             De mogelijkheid om direct in dienst te treden;

•             De kans om aan uitdagende projecten te werken;

•             Een bedrijfsauto.

Wie zoeken wij

Als nieuwe uitvoerder heb je ervaring in de grond-, weg- en waterbouw, bij voorkeur in een soortgelijke functie. Heb je dat niet? Geen probleem! Als je wilt krijg je een passende opleiding.

Je beschikt in ieder geval over:

•             sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift,

•             ervaring met leidinggeven en

•             kennis van de markt en commercieel inzicht.

Verder ben je:

•             een proactieve professional met een flexibele werkhouding,

•             een echte teamspeler

•             en besluitvaardig.

Herken jij je hierin? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Laat deze kans dan niet liggen! Mail je curriculum vitae en je motivatie naar Gert Visscher, directeur, mailadres: gert [at] visscherbv.nl. Heb je vragen over de functie of over ons bedrijf? Dan kun je Gert ook bellen: 06 24910773.

Meer weten over Visscher BV? Kijk op www.visscherbv.nl  of volg ons op LinkedIn en Facebook.