VACATURE: ervaren mobiele kraanmachinist

Grondverzetbedrijf Visscher is specialist in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). We verrichten complete grondwerkzaamheden voor (bouw)bedrijven en organisaties. In ons bedrijf is plaats voor een ervaren mobiele kraanmachinist. Zoek je een nieuwe werkomgeving in een hecht team bij een grondverzetbedrijf? Dan horen we graag van je.

Wat ga je doen als mobiele kraanmachinist?

Elke klus is weer een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Grondverzetbedrijf Visscher is gespecialiseerd in kabelwerk, het bouw- en woonrijp maken van terreinen, en het aanpakken van uitdagende, complexe projecten. De ene week kun je druk zijn met het uitgraven van laaddoks voor een bedrijfshal of het graven van wadi’s in een woonwijk. De andere week maak je kilometers in de polder bij de aanleg van een kabelroute. Of je wordt opgeroepen om te assisteren bij het sleufloos aanleggen van kabels.

Visscher verricht deze werkzaamheden vaak als (onder))aannemer onder begeleiding van een eigen uitvoerder. Maar je wordt als mobiele kraanmachinist ook regelmatig vanuit onze verhuurtak zelfstandig op pad gestuurd naar klussen van onze klanten.

Wie zoeken wij?

Als mobiele kraanmachinist heb je ruime ervaring. Je bent een flexibele teamspeler die ook zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Je beschikt in ieder geval over rijbewijs B. Eventuele aanvullende vereisten en opleidingen regelen we voor jou, als dat nodig is. Leeftijd maakt niet uit: jong, oud, iedereen is welkom. Ook ZZP-ers! 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Bouw óf een goede beloning als ZZP’er;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een gezellig team vol vakkundige, gedreven collega's bij een van de vriendelijkste grondverzetbedrijven;
  • De mogelijkheid om direct in vaste dienst te treden.

Over ons bedrijf

Visscher BV is een hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. Iedereen doet mee, iedereen zet zich in en we zijn er voor elkaar. We hechten waarde aan professionaliteit, maar ook aan een relaxte goede werksfeer. Onze klanten waarderen vooral onze inzet, betrouwbaarheid én vriendelijkheid enorm. In 2021 vierden we ons 100-jarig jubileum, maar ondanks deze rijke historie voelen wij ons nog steeds jong. Dat moet ook, want de komende jaren komen er veel werk en mooie uitdagingen op ons af. Onder andere door de energietransitie en verduurzaming. Ons grondverzetbedrijf heeft vestigingen in Mastenbroek (regio Kampen-Zwolle) en Almere.

Je nieuwe teamleden

Bij Visscher voel je je snel thuis. Als mobiele kraanmachinist heten we je welkom in een hecht team van veertig vaste collega’s. Dan hebben we nog onze directieleden Gert en Gerjan Visscher. Je leert ze kennen als betrokken, toegewijde leidinggevenden. Ze staan altijd voor je klaar, vanaf ’s ochtends 6.00 uur! 

Word jij hier enthousiast van?​ En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Laat deze kans dan niet liggen! Mail je CV met je motivatie naar Gert Visscher, directeur. Mailadres: gert [at] visscherbv.nl. Heb je vragen over de functie of over ons bedrijf? Dan kun je Gert ook bellen: 06 24910773.

Meer weten over Visscher BV?

Volg ons op LinkedIn en Facebook. Een mooie weergave van onze activiteiten vind je verder op ons YouTube-kanaal!