Maatregelen tegen Corona-besmetting

De corona/Covid19-crisis houdt de wereld in zijn greep. Ook Visscher BV heeft maatregelen genomen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers hebben verder speciale richtlijnen meegekregen in ons reguliere veiligheidsoverleg en de wagens zijn voorzien van de nodige beschermings- en ontsmettingsmiddelen.

Niet alleen voor veel kantoorpersoneel maar ook voor onze machinisten en grondwerkers is ‘thuis’ de nieuwe uitvalsbasis geworden. In hun wagens en machines nemen ze afdoende ontsmettingsmaatregelen en op de bouwplaats wordt direct contact met derden voorkomen.

Vol goede moed

Momenteel bouwen we onder andere nieuwe woningen in Almere, bedrijfslocaties in Lelystad en Kampen. In Groningen leggen we een kabelroute en voor Enexis blijven we het storingswerk verzorgen. Bij ongewijzigde omstandigheden gaan deze en andere werkzaamheden van Visscher BV gewoon door. Gelukkig staat de aard van ons werk dit toe. Hoe moeilijk de situatie ook is, voorlopig blijven we vol goede moed bouwen aan de toekomst van Nederland.

Visscher bv wenst iedereen veel kracht en succes toe in deze moeilijke tijd.