Felicitaties voor Asia Express Food na asfalteren en belijning

Met het asfalteren en belijnen van de rijwegen en parkeerplaatsen van Asia Express Food zet Visscher BV een streep onder de uitbreiding van deze voedselimporteur in Kampen. We kijken tevreden terug op een intensieve klus.

Het ophogen van het vloerenveld (tot een meter) van de nieuwe bedrijfshal sprong het meest in het oog. In de wintertijd was de bouw vooral een gevecht tegen de gure elementen om alles tijdig voor elkaar te krijgen. Maar ook dat is gelukt.

“In de slotweken hoefden we alleen te vertrouwen op het vakkundige werk van onze vaste samenwerkingspartners”, vertelt werkvoorbereider Gert Visscher. “Zo heeft Avema Wegenbouw, een heel gemakkelijk, toegankelijk bedrijf uit Achterveld, vorige week het asfalt ‘gedraaid’ (aangebracht, red.). Zelf waren we verantwoordelijk voor de algehele regie en we zijn er met een kraan bij geweest om te assisteren bij het asfalteren van de incourante stukken.” 

Het laatste woord is vandaag aan de mannen van D&S-belijningen. Met hun spuitwerk is het plaatje nu compleet. Uiteindelijk leverde Visscher bv het werk netjes conform de planning voor de bouwvakantie op.

Bedankt!

Een bedankje voor iedereen die aan de realisatie van dit project een steentje heeft bijgedragen, lijkt ons zeer op zijn plaats. Speciaal aan het adres van onze opdrachtgever aannemingsbedrijf K.K. Heutink uit Genemuiden. Bedankt allemaal en natuurlijk, namens Visscher BV, hierbij alvast de felicitaties voor Asia Express Foods!