Ben jij onze nieuwe (deeltijd) minikraanmachinist?

Visscher BV is actief als specialist in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). We verrichten complete grondwerkzaamheden voor individuele (bouw)bedrijven en organisaties. Visscher BV zoekt hiervoor mensen met ervaring als (mini)kraanmachinist. Dit kan eventueel ook in deeltijd. Ga je richting je pensioen en wil je de laatste jaren wat rustiger werk op de kraan? Heb jij in het verleden als kraanmachinist gewerkt en lijkt het je leuk om dit werk een paar dagen per week weer op te pakken? Ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving bij een grondverzetbedrijf? Dan horen we graag van je.

Wat ga je doen als minikraanmachinist? Elke klus is weer een uitdaging, geen dag is hetzelfde. Als minikraanmachinist bij Grondverzetbedrijf Visscher BV bedien je een (elektrische) minikraan bij de uitvoering van werkzaamheden voor onze opdrachtgevers. Dat doe je vooral voor Enexis, al jarenlang een gewaardeerde klant van ons. In je nieuwe functie bij Visscher maak je deel uit van onze servicedienst om Enexis te helpen bij de aanleg van kabels en het verhelpen van storingen. Daarvoor ga je met je minikraan op pad in de regio Zwolle, Salland en NW-Overijssel.

Wie zoeken wij? Als nieuwe minikraanmachinist in deeltijd beschik je over voldoende ervaring. Ben je inmiddels al iets ouder, of zelfs met pensioen? Geen bezwaar! Ook ZZP’ers zijn welkom. Je bent een flexibele teamspeler die ook zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Je beschikt in ieder geval over rijbewijs BE. Eventuele aanvullende vereisten en opleidingen regelen we voor jou. 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Bouw óf een goede beloning als ZZP’er;
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een gezellig team vol ambitieuze en vakkundige collega's bij een van de vriendelijkste grondverzetbedrijven;
  • De mogelijkheid om direct in vaste dienst te treden.

Over ons bedrijf. Visscher BV is een hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. Iedereen doet mee, iedereen zet zich in en we zijn er voor elkaar. We hechten waarde aan professionaliteit, maar ook aan een relaxte goede werksfeer. Onze klanten waarderen vooral onze inzet, betrouwbaarheid én vriendelijkheid enorm. In 2021 vierden we ons 100-jarig jubileum, maar ondanks deze rijke historie voelen wij ons nog steeds jong. Dat moet ook, want de komende jaren komen er veel werk en mooie uitdagingen op ons af. Onder andere door de energietransitie en verduurzaming.

Je nieuwe teamleden.  Bij Visscher voel je je snel thuis. Als minikraanmachinist heten we je welkom in een hecht team van veertig vaste collega’s, zoals machinisten, monteurs, en grondwerkers. Dan hebben we nog onze directieleden Gert en Gerjan Visscher. Je leert ze kennen als betrokken, toegewijde leidinggevenden. Ze staan altijd voor je klaar, vanaf ’s ochtends 6.00 uur! 

Herken jij je hierin? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat deze kans dan niet liggen! Mail je curriculum vitae met je motivatie naar Gerjan Visscher, directeur, mailadres: gerjan [at] visscherbv.nl. Heb je vragen over de functie of over ons bedrijf? Dan kun je Gerjan ook bellen: 06 24910772.