Verhuur

U kunt bij Visscher BV terecht voor een breed scala aan grondverzetmachines en transportmiddelen. Om onze grondverzetmachines zo breed mogelijk inzetbaar te maken beschikt Visscher BV over een heel breed en divers scala aan uitrustingsstukken. Mochten wij niet aan uw vraag kunnen voldoen dan huren wij deze in bij een collega of verhuurbedrijf.

Ook voor overig materieel kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan: wackerstampers, trilplaten, motorbezem, rubberflap, etc. Maar ook voor grondwerkers, stratenmakers, etc. kunt u bij ons terecht.

Voor het vervoer van onze machines beschikken wij zelf over de nodige transportmiddelen. Wij kunnen dan ook geheel zelfstandig al onze machines verzetten en beschikt bijna elke machinist over het vrachtwagenrijbewijs. Zodat wij altijd snel ter plaatse kunnen wezen zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen.

Visscher BV heeft een eigen werkplaats, hier voeren onze machinisten en monteur het onderhoud en reparaties uit aan het machinepark. Op deze manier proberen wij ons machinepark up to date te houden en proberen wij storingen tot een minimum te beperken. Mocht er een hydrauliekslang of iets anders aan een machine kapot gaan, dan beschikken wij over een eigen monteur met servicebus. Op deze manier proberen we zo snel mogelijk de reparatie ter plaatse te verhelpen en het oponthoud zo klein mogelijk te houden.