Machineverhuur

Onze machines, wagens en trekkers staan in principe nooit stil. Als ze niet op locatie voor een van onze opdrachtgevers aan het werk zijn, zijn ze beschikbaar voor de directe verhuur aan aannemers, bedrijven en particulieren. Altijd met machinist. Zo worden ons machinepark en onze transportmiddelen steeds optimaal benut. Heeft u tevens behoefte aan gemotiveerde en deskundige inzet van personeel? De grondwerkers, stratenmakers en chauffeurs van Visscher BV staan graag tot uw dienst.

Uitrustingsstukken, materialen en transport

Om de grondverzetmachines zo breed mogelijk inzetbaar te maken, beschikt Visscher BV over een scala aan uitrustingsstukken en materialen. Denk aan wackerstampers, trilplaten, motorbezems, rubberflappen enzovoort. De machines en materialen leveren we netjes af op de gewenste locatie. Dat doen we met eigen personeel, zodat we u onafhankelijk van anderen steeds snel van dienst kunnen zijn.

Servicebus

Visscher BV heeft een eigen werkplaats. Hier vindt het onderhoud aan de machines plaats en worden reparaties verricht. Zo houden we ons machinepark keurig in conditie. Storingen beperken we tot een minimum. Mocht er op locatie toch iets aan een machine kapot gaan, dan staat onze monteur met servicebus voor u klaar. Deze is snel ter plekke om de machine te repareren. Zo minimaliseren we oponthoud.

Reserveringen

Neem voor een overzicht van de verhuurmogelijkheden en onze machines gerust een kijkje in ons machinepark. Vindt u niet direct wat u zoekt? Geen nood. In ons netwerk kunnen we steeds snel een passende machine vinden bij een van onze collega's of verhuurbedrijven. Bel voor reserveringen met een van onze vestigingen of neem direct contact met ons op via het contactformulier