Transportmiddelen

Of het nu gaat om het vervoeren van zand, grond, puin, bagger of materieel, Visscher BV beschikt over passende, goed uitgeruste transportmiddelen. Voor alle vormen van wegtransport kunt u bij ons terecht. Denk aan vervoer per oplegger of kiptrailer, maar ook aan volledig aangedreven zandauto's en transportmiddelen met overdrukinstallaties.

Trekkers met kippers

Voor korte afstanden en transport in onverhard terrein zetten wij trekkers met kippers in. Tevens beschikken wij over een kipper met baggeropbouw, door de goede afdichting van kleppen op en achter de kipper is de vervuiling van wegen nihil. De cabines van onze trekkers zijn aangepast om te kunnen worden ingezet bij saneringen of voor het werken in vervuilde grond. Indien gewenst kunnen we de cabines ook uitrusten met een overdrukinstallatie. 

Vrachtwagen

Voor het vervoer over langere afstanden kunt u gebruik maken van een vrachtauto met autolaadkraan en containersysteem. Deze vrachtauto wordt veelvuldig ingezet voor het opknijpen van zand, grond, puin, bouw-, groen- en sloopafval en het transport van bouwmateriaal. Op verzoek kunnen we de materialen en grondstoffen ook voor u ophalen en elders weer neerknijpen of -kippen.

Uitrustingsstukken

Onze vrachtwagen kan worden uitgerust met de volgende uitrustingsstukken:

  • Verschillende containerbakken met een inhoud van 8 tot 30 kubieke meter
  • Zandkipper
  • Autolaadkraan, al dan niet uitgevoerd met knijper (standaard), hydraulische stenenklem en pallethaak
  • 4-assige dieplader met 30 ton laadvermogen