Onderaanneming


In ons klantenbestand bevinden zich aannemers waarvoor Visscher BV in onderaanneming werkzaamheden uitvoert. Dit houdt in dat de aannemers inschrijven op een bestek en Visscher BV in onderaanneming een deel van het werk voor haar rekening neemt. Op deze manier kan de aannemer zich concentreren op de werkzaamheden waarin zij gespecialiseerd zijn en neemt Visscher BV bijvoorbeeld het grondwerk voor haar rekening. Op deze manier probeert Visscher BV haar klanten te laten profiteren van haar specialismen en een deel van de werkzaamheden zelfstandig door ons uit te laten voeren zonder dat zij daar verder nog omkijken naar heeft.

Tevens wil Visscher BV benadrukken dat zij niet zelfstandig opereert op de openbare markt en enkel en alleen werken aanneemt als onderaannemer van een hoofdaannemer. Op deze manier vermijden wij concurentie met onze eigen klanten.

Werkzaamheden die wij op deze manier uitvoeren zijn:

  • Het grondwerk bij nieuw- en verbouw
  • Het grondwerk bij het leggen van kabels en leidingen/ riool
  • Het zetten van damwanden en beschoeiingen
  • Het leggen van erfverhardingen en bestratingswerkzaamheden

Bij veel projecten is het een combinatie van meerdere verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren op één en het zelfde werk.

Voor vragen over de verschillende uitvoeringsmogelijkheden, niet genoemde werkzaamheden of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.