Calamiteiten

Ook voor calamiteiten kunt u bij ons terecht. Visscher BV is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Zo werken wij al jarenlang voor energieleverancier Enexis waar bij wij geacht worden binnen 45 minuten ter plaatse te zijn op de plek van de energiestoring. Hierbij gaat het normaliter alleen om een graafmachine maar het kan ook voorkomen dat wij met extra mensen en machinis moeten assisteren. Bijvoorbeeld materieel om materiaal aan- en af te voeren, grondwerkers, stratenmakers, afzettingsmateriaal, etc. Ook calamiteiten in drinkwatervoorzieningen, riool en bij wateroverlast zijn ons niet vreemd.

In veel gevallen moeten er reparaties worden uitgevoerd in de grond, hierbij kan het zijn dat er het nodige straatwerk en groen moet worden verwijdert. Daarbij is het zaak en staat Visscher BV garant dat alles weer in oude staat wordt hersteld.

Op deze manier willen wij laten zien dat wij niet alleen van zeven tot vier voor onze klanten klaar staan, maar ook 's-nachts en in het weekend.