Calamiteiten

Visscher BV is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar bij calamiteiten. Zo werken wij al jarenlang voor energieleverancier Enexis, waarbij wij geacht worden binnen één uur ter plaatse te zijn op de plek van de energiestoring. Doorgaans gaat het om het garanderen van de snelle levering van een graafmachine, maar indien nodig assisteren we met extra mensen, machines en afzettingsmateriaal. Zo kunnen we materieel inzetten om materiaal aan- en af te voeren en hebben we grondwerkers en stratenmakers paraat om adequaat en binnen korte tijd de situatie te herstellen.

Ook bij calamiteiten in drinkwatervoorzieningen, wateroverlast en rioleringsproblemen springen we regelmatig in. Veelal gaat het om reparaties die moeten worden uitgevoerd in de grond, waarbij het nodige straatwerk en groen moet worden verwijderd. Visscher BV staat ervoor garant dat alles weer in oude staat wordt hersteld. 

Voor vragen of offertes kunt u altijd contact opnemen. Bel gerust met een van onze vestigingen of maak gebruik van het contactformulier. Op basis van de situatie en uw beschikbare budget bieden wij u de beste oplossing aan.